fbpx
Сьогодні
13:12 17 Кві 2020

"Пержанська рудна компанія" передала більше 2 тисяч продуктових наборів житомирянам

English version here

"Пержанська рудна компанія" відомого українського підприємця Геннадія Буткевича забезпечила продуктовими наборами вразливих в умовах епідемії COVID-19 мешканців Житомирської області.

Безкоштовні продуктові набори доставляють одиноким людям похилого віку 80 років та більше, малозабезпеченим сім'ям, людей з інвалідністю та інших соціально-незахищеним категоріям. Всього вже до області доставлено 2121 продуктовий набір. Повідомляється, що компанія відгукнулась на запит місцевої влади, роздача відбуватиметься соціальними службами громад.

"Як відповідальний бізнес, "Пержанська рудна компанія" не може лишатися осторонь. Ми просимо всіх берегти себе та не наражатися на ризик, виходячи з дому. Тому, відповідаючи на запит місцевих соціальних служб, ми забезпечуємо мешканців Житомирської області цими пакунками. Місія "Пержанської рудної компанії" та всієї компанії BGV Group українського підприємця Геннадія Буткевича — зробити Україну та людей у ній сильнішими. З початком епідемії, ми вже закупили необхідне в медичні установи Житомирщини на більш ніж 14 мільйонів гривень: захист для медиків, обладнання, інвентар та медикаменти. І плануємо продовжувати допомогати. Головне, що просимо у житомирян — бути уважними та дбайливими до свого здоров'я", – повідомили у компанії. 

До продуктового набору входить "товарний кошик" першої необхідності: олія, кілька видів круп, макарони, чай, цукор, сіль, печиво та інше.

Допомога вже відсьогодні роздається у 28 об'єднаних територіальних громадах Житомирської області – серед них Баранівська, Андрушківська, Хорошівська, Ушомирська, Червоненська, Чижівська, Новоборівська, Оліївська, Лугинська, Корнинська, Городницька, Вчорайшенська, Потіївська, Семенівська, Вільська, Квітнева, Піщівська, Тетерівська ОТГ та інші.

Список був сформований місцевими соціальними службами.

Нагадаємо, підприємець Геннадій Буткевич з початком епідемії допомагає Житомирській області. Корпорація "АТБ", співвласником якої він є, передала на Житомирщину 24 тисячі безоплатних продуктових наборів для незахищених українців.

Відомо, що на даний момент Геннадій Буткевич виділив більше 14 мільйонів на закупівлю необхідного для боротьби з коронавірусом. Так, його компанія BGV Group закупила і передала захист для медиків, медикаменти, багатофункціональні ліжка, обладнання медустановам області.

Також компанія Буткевича закупила більше 25 тисяч захисних костюмів для медиків Житомирщини у місцевої швейної фабрики.

Нещодавно корпорація "АТБ" передала у Житомир систему для ПЛР-діагностики коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: