fbpx
Сьогодні
22:49 17 Кві 2020

Кличко відсторонив від виконання обов’язків першого заступника голови КМДА на час слідства щодо хабарництва

Photo rbc.ua

Міський голова Віталій Кличко відсторонив від виконання обов'язків першого заступника голови КМДА Миколу Поровозника на час слідства щодо хабарництва

"Друзі! Я говорив про те, що нікого не покриватиму. І, якщо хтось з чиновників винний в корупції, – буде відповідати за всією суворістю закону! Нікому і ніяких поблажок не буде. Нульова толерантність до корупції! Але, якщо хтось займається маніпуляціями і фабрикує справу, — нестиме не меншу відповідальність!

Міська влада — відкрита та завжди співпрацює з правоохоронними органами щодо запобігання корупції. В розслідуванні справи щодо першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника, зокрема.

Щоб розслідування було неупередженим і не було закидів у якомусь впливі чиновника високого рангу, яким він є, Микола Поворозник написав заяву про відсторонення його від виконання обов'язків на час розслідування.

Я вважаю це правильним кроком. Тому відстороню його від виконання обов'язків першого заступника голови КМДА. Та розраховую на оперативне, об'єктивне і відкрите розслідування цієї справи. Справедливо та без політики!", – написав він.

Друзі! Я говорив про те, що нікого не покриватиму. І, якщо хтось з чиновників винний в корупції, – буде відповідати за…

Posted by Віталій Кличко on Friday, April 17, 2020

Раніше Поворозник звернувся до Кличка з проханням відсторонити його від виконання обов'язків на час проведення слідства щодо хабарництва

Про це Поворозник написав у Facebook.

"Допит сьогодні не відбувся, але я хочу, щоб слідство завершилося оперативно, було об'єктивним і прозорим", – написав він.

Поворозник наголосив, що не вимагав ні з кого грошей і хабара не брав. Він готовий на співпрацю зі слідством.

"І щоб не було думок, що якимось чином можу впливати на слідство, я прийняв рішення і звернувся до міського голови з проханням відсторонити мене від виконання обов'язків першого заступника голови КМДА на час проведення слідства", – додав Поворозник.

Друзі!Ви знаєте про ситуацію, яка навколо мене розгортається і яка мене самого шокувала. Я дякую тим, хто написав і…

Posted by Mykola Povoroznyk on Friday, April 17, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: