fbpx
Сьогодні
09:22 16 Кві 2020

Відсьогодні всім, хто в'їжджає до Києва, будуть міряти температуру

Фото Depositphotos

Відсьогодні, 16 квітня, водіям та пасажирам транспорту на основних в'їздах до Києва обов'язково вимірюватимуть температуру.

Раніше такі посилення контролю в місті анонсував міський голова Києва Віталій Кличко.

Як повідомлялося, перевірятимуть автобуси та мікроавтобуси, вантажні та вантажно-пасажирські автомобілі та легкові автівки, які перевозять більш як три людини включно з водієм.

"Інформація про виняткові умови для проїзду автомобілістів з номерними знаками АА та КА, яку сьогодні поширили деякі ЗМІ, – не відповідає дійсності. Норма щодо термометрії однаково застосовуватиметься до всіх легкових автомобілів із кількістю осіб у салоні троє і більше", — зазначали у КМДА.

Повноцінно функціонувати пункти почнуть з 13:00.

Якщо на КПП в людини виявлять температуру вищу за 37,5 градусів і у неї будуть ознаки гострого респіраторного захворювання, її протестують на наявність коронавірусної хвороби та відправлять на самоізоляцію.

У разі, якщо температура тіла перевищуватиме 38 градусів та якщо людина матиме симптоми ГРВІ, — викликатимуть бригаду швидкої (екстреної) медичної допомоги для госпіталізації хворого.

Крім того, за рішенням комісії з надзвичайних ситуацій усі кладовища Києва будуть закриті.

«Поминання перенесене на 6 червня. Нагадаю, з пропозицією перенести поминальні дні виступили й представники конфесій, з якими я неодноразово зустрічався», — пояснював Кличко.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: