fbpx
Сьогодні
16:26 16 Кві 2020

"Допомога поруч": Мінсоцполітики запустило інформаційну платформу допомоги вразливим верствам населення

Міністерство соціальної політики України запустило інформаційну онлайн-платформу "Допомога поруч" для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

"Ця інформаційна платформа покликана допомогти тим, кому потрібна турбота. Кожен може зробити заявку про те, кому потрібна допомога. Й усі небайдужі: бізнес, волонтери, благодійники, громадські організації, і уряд, і місцева влада, всі разом допомагатимемо людям", – ідеться в повідомленні Мінсоцполітики.

Інформаційна платформа працює за електронною адресою: https://dopomoga.msp.gov.ua.

Також зазначається, що громадяни зможуть звертатися на гарячі телефонні лінії, які працюватимуть при місцевих органах влади, й залишати інформацію про потреби в продуктах харчування, засобах особистої гігієни, побутової хімії, транспортних послугах для доставки цих товарів.

Щодня на онлайн-платформі "Допомога поруч" розміщуватиметься інформація про потреби в допомозі та звіт про її надання.

У міністерстві наголосили, що завдяки цьому соціальному проекту оперативно визначатимуться потреби й надаватиметься відповідна допомога та соціальні послуги, насамперед одиноким громадянам похилого віку, одиноким людям з інвалідністю, неповним сім'ям з дітьми до 14 років, зокрема з дітьми з інвалідністю, та іншим соціально вразливим верствам населення.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: