fbpx
Сьогодні
13:59 15 Кві 2020

Україна закриє ще 10 пунктів пропуску на кордоні, - Шмигаль

Україна закриє ще десять пунктів пропуску на державному кордоні у зв'язку з пандемією коронавірусу у світі.

Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду.

Пропозицію про закриття кордонів на засіданні уряду висловив міністр внутрішніх справ Арсена Аваков. Він уточнив, що це пункти пропуску на кордоні з Молдовою, Польщею і Румунією.

"Тобто фактично закриваємо ще 10 пунктів пропуску на кордоні, щоб мінімізувати сполучення. Наскільки ми знаємо, вже максимально скоротився потік наших громадян", — зазначив Шмигаль.

"Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів від 13 березня 2020 року тимчасово будуть закриті ще 10 пунктів пропуску для автомобільного сполучення. Це обумовлено високим рівнем поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 в сусідніх державах", – зазначив Арсен Аваков.

"Пропонується закрити пункти пропуску «Костели», «Смільниця», «Грушів», Угринів», «Солотвино», «Кальмінці», «Бронниця», «Сокиряни», «Нові Трояни» та «Паланка». Це автомобільні, а подекуди і пішохідні пункти пропуску", – додав міністр.

Варто зазначити, рішення про закриття пішохідних та автомобільних пунктів пропуску погоджено з міжнародними партнерами. Тобто, країни, які межують з нашою державою, закрили свої КПП дзеркально.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: