fbpx
Сьогодні
08:18 15 Кві 2020

У "Слузі народу" негласно вирішили давати всім кандидатам у міністри випробувальний термін

У політсилі "Слуга народу" досягли негласної домовленості про те, щоб давати кандидатам у міністри кілька місяців випробувального терміну, перш, ніж призначати їх на посади.

Про це розповів голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія в ефірі телеканалу "Україна 24".

"Оскільки у нас в державі на посаді міністра відсутній такий форм-фактор, то зараз ми ухвалили неформальне рішення, що ми будемо всіх цих людей оформляти як т.в.о., дамо їм попрацювати 2-3 місяці", – заявив Арахамія.

Рада голосуватиме за міністрів лише після того, як побачить їхню роботу, її результати, комунікацію з профільними комітетами.

За словами Арахамії, така процедура призначення кадрів існує в корпоративному секторі.

Нагадаємо, Верховна Рада на своєму позачерговому засіданні в четвер, 16 квітня, розгляне питання призначення нового міністра енергетики та захисту навколишнього середовища.

"У нас в четвер буде новий міністр. Дійсно, в енергетиці зараз криза, не вистачає особи, яка приймає рішення, тому ми обов'язково її отримаємо і вже з програмою і розрахунками", – сказав глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Арахамія зазначив, що, незважаючи на відсутність призначеного парламентом міністра, ведеться робота з підготовки антикризового плану для вітчизняної енергетики.

За словами голови фракції, відтепер усі кандидати на пост міністрів проходять співбесіду в профільному комітеті парламенту, презентують програму розвитку своїх відомств і визначають ключові показники ефективності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: