fbpx
Сьогодні
21:53 15 Кві 2020

Стерненко написав на Венедіктову заяву до НАБУ: причина

Активіст Сергій Стерненко, якому генеральний прокурор Ірина Венедіктова пообіцяла підозру у вбивстві, написав на неї заяву через незадекларований годинник.

Про це Стерненко написав у соцмережі.

"Минулого понеділка мною було скеровано заяву до НАБУ щодо можливого вчинення генеральним прокурором Венедіктового злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України. Вона "забула" задекларувати годинник за 10 тис. 300 доларів США і не вказала, що є співзасновником і членом ГО "Харківський правовий центр" разом зі своїм чоловіком – підлеглим Авакова Колесником і суддею Верховного Суду Бурлаковим", – розповів активіст.

Цього понеділка мною було направлено заяву до НАБУ щодо можливого вчинення генеральним прокурором Венедіктовою злочину,…

Posted by Sternenko on Wednesday, April 15, 2020

"Закон один для всіх, як говорив Зеленський. А для генпрокурора – тим паче закон повинен бути на першому місці", – додав Сергій Стерненко.

Раніше Венедіктова приймала у себе вдову Кузнецова, який загинув внаслідок нападу на Стерненка.

До цього Венедіктова запевняла, що підозра одеському активісту Сергію Стерненку, який смертельно поранив нападника, буде оголошена. Питання полягає лише у кваліфікації: вбивство чи вбивство при перевищенні меж необхідної оборони.

Колишній заступник генерального прокурора Віктор Трепак розповів, що нова очільниця Офісу генпрокурора Ірина Венедіктова заявила йому про необхідність повідомити про підозру одеському активісту Сергію Стерненку. Останній, захищаючись від нападників, наніс одному смертельне поранення.

За вбивство одеського активіста Стерненка пропонували тисячу доларів, – свідок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: