fbpx
Сьогодні
20:27 15 Кві 2020

Благодійну допомогу АТБ "присвоюють" на місцях недоброчесні партії та політики: фото

У корпорації "АТБ" заявили, що їхню благодійну допомогу у вигляді безоплатних продуктових наборів для найбільш вразливих в умовах епідемії українців маніпулятивно використовують на місцях в політичних цілях.

Про це повідомив генеральний директор корпорації "АТБ" Борис Марков.

"Як ви вже знаєте, з 3 квітня нами запущено загальнонаціональний благодійний проект щодо забезпечення продуктами харчування соціально незахищених верств населення, який компанія реалізує за підтримки Міністерства соціальної політики України. На сьогоднішній день по всій країні вже передано 437 248 продуктових наборів представникам соціальних відомств на суму понад 72,5 млн.грн. А до 23 квітня їх буде передано 571 572 на суму 100 мільйонів грн!

Але! Як з'ясовується, у нашого проекту "на місцях" дивним чином з'являються свої "благодійники". Місцеві міські чиновники і депутати найцинічнішим і безпринципним чином привласнюють собі всі заслуги компанії, здійснюючи, по суті, прямий підкуп своїх майбутніх виборців за наш рахунок. Втім, для багатьох з них це, напевно, нормальна практика не тільки ведення їх політичної діяльності, але і прояву своєї громадянської позиції в цілому. За фактом такої "активності", можна лише сказати наступне: даний карантин з часом закінчиться, а ось відмити від нього до кінця руки, а головне свою совість багатьом так і не вдасться! Ми обіцяємо кожному такому народному обранцю і представникові влади всенародну популярність. Країна повинна і буде знати своїх героїв в обличчя!", – заявив гендиректор "АТБ".

Как вы уже знаете, с 3 апреля нами запущен общенациональный благотворительный проект по обеспечению продуктами питания…

Posted by Борис Марков on Wednesday, April 15, 2020

Так, були приведена діяльність деяких з таких "героїв":

Депутат з Бердянська Віктор Цуканов

Депутат з Бердянська Віктор Цуканов

Нардеп з Тернополя Андрій Богданець

Нардеп з Тернополя Андрій Богданець

Команда Ігоря Буткова з Сєвєродонецька

Команда Ігоря Буткова з Сєвєродонецька

Також активіст з Кам'янського Андрій Іванченко розповів, що про подібну ситуацію у їхньому місті.

"Місцева провладна партія "Бджола" та її лідер (по сумісництву мер міста) хворіють на вірус клептоманії, привласнюючи благодійність АТБ, своїй партії та меру. Це вам допомога від мера, Білоусова, – саме з такими словами передавали допомогу залучені "Бджоли". У соціальних мережах ці люди викладають світлини згадють та дякують партію, а не згадують тих, хто виділив кошти на соціальну допомогу", – розповів він.

Андрій Іванченко

Хочу щиро подякувати АТБ-Маркет та Борис Марков за надану допомогу мешканцям міста Кам'янське.Але і хочу викрити, як…

Posted by Andrey Ivanchenko on Wednesday, April 15, 2020

Нагадаємо, що, починаючи з 3 квітня, корпорація "АТБ" запустила спільний з Міністерством соціальної політики України благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного вжитку. Для реалізації цього проекту компанія виділила 100 мільйонів грн.

атб набор

Також корпорція "АТБ" закупила у Франції сучасні системи CFX96 на суму близько 10 млн грн для медустанов у різних регіонах країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: