fbpx
Сьогодні
11:19 14 Кві 2020

"Укрпошта" відкриває більше 3 тис. нових вакансій

"Укрпошта" планує поповнити свій штат ще 3 тис. нових фахівців.

"Нам вже потрібні оператори, листоноші, начальники і начальниці відділень, територіальні менеджери, водії, кур'єри, сортувальники, айтішники і айтішніци і навіть директор дирекції (до речі, багато хто з директорів виросли всередині компанії). Кандидати потрібні як на нові відкриті позиції, так і на заміну тих, хто не може якісно і з посмішкою надавати послуги мільйонам наших клієнтів", – написав гендиректор компанії Ігор Смілянський в Facebook.

Він додав, що також є вакансії в нових проектах: 500 пересувних відділень, впровадження ERP (потрібні айтішники та аналітики), впровадження нової фронт-офісної системи (бізнес-аналітики та айтішники), запуск банку, нові центри сортування, E-Export School від "Укрпошти".

При цьому, як наголошується в повідомленні на сайті компанії, на час карантину найбільш актуальні в "Укрпошті" – сортувальники, водії, оператори поштового зв'язку і листоноші. Сортувальникам пропонується оклад з преміями від 5,2 тис. до 12,3 тис. грн, водіям – від 5,8 тис. грн до 25 тис. грн, операторам – від 4,7 тис. до 11 тис. грн, листоношам – від 4,7 тис. до 8,5 тис. грн.

Нових співробітників "Укрпошта" зобов'язується забезпечити засобами індивідуального захисту, а також надбавкою 15% тим, хто безпосередньо буде контактувати з клієнтами (співробітники відділень, листоноші, кур'єри, водії тощо.). Крім того, для них передбачена медична страховка в розмірі 25 тис. грн в разі захворювання коронавірусом з ознаками вираженої дихальної недостатності.

Заходьте за посиланням та заповнюйте анкету кандидата.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: