fbpx
Сьогодні
12:53 14 Кві 2020

У Києві коронавірус підтвердили ще у 56 людей: у Лаврі обстежили служителів, там чергують правоохоронці

За минулу добу захворювання на коронавірус підтвердили ще у 56 киян. Один випадок – летальний.

Про це сказав міський голова Віталій Кличко на традиційному онлайн-брифінгу.

"Загалом у Києві вже 551 підтверджений випадок захворювання на COVID-19. Захворіли: 26 жінок віком від 26 до 74 років, 24 чоловіка віком від 21 до 82 років, 6 дітей віком від 3 до 7 років.

До лікарень столиці госпіталізували 11 пацієнтів. Інші лікуються на самоізоляції, під контролем медиків.

Зазначу, з випадків, зареєстрованих за минулу добу, ще 2 – у Києво-Печерській Лаврі.

Летальний випадок, про який я сказав, – це монах Почаївської Лаври, який перебував у Києво-Печерській Лаврі та був госпіталізований раніше звідти. Чоловікові було 42 роки".

Кличко сказав, що вчора направили медичні бригади в Лавру. Медобстеження там пройшли 230 служителів Лаври та 68 студентів духовної семінарії. Серед них виявили хворих. Двох госпіталізували. Один відмовився від госпіталізації.

"На території Лаври виставили 4 пости з правоохоронців і фахівців лабораторного центру. Поліція і Нацгвардія контролюють входи і виходи з території. Потрапити туди можна тільки за спеціальним дозволом", – повідомив Кличко.

За словами Кличка, у вівторок запланований відбір зразків для лабораторного дослідження ПЛР у служителів Київської духовної академії та семінарії.

Також зранку почали посилену дезінфекцію приміщень Києво-Печерської Лаври. Її робитимуть щодня. Як і медогляд усіх, хто мешкає на території Лаври.

Мапа захворювань:

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: