fbpx
Сьогодні
08:49 14 Кві 2020

У Фонді держмайна заявили, що карантин не став на заваді успішному процесу малої приватизації

Про підвищений попит інвесторів на об'єкти малої приватизації під час карантинних заходів розповів заступник Голови Фонду державного майна України Тарас Єлейко під час свого онлайн-спілкуванні на офіційній сторінці Фонду в мережі Facebook.

За словами заступника Голови Фонду, з початку карантинних заходів попит на об'єкти малої приватизації (нерухомості) не те що не зменшився, а навпаки – зріс до рекордного рівня. Про це свідчать статистичні дані, згідно з якими середня кількість учасників аукціонів та ціна зросли в порівнянні з усіма попередніми періодами.

"Навіть порівнюючи з докарантинним періодом, середня кількість учасників аукціонів, яка є головним показником конкурентності торгів, зросла до більше 11-ти. Збільшення ціни також є безпрецедентним – в середньому ціна на аукціонах зростає на 238%. Зважаючи на такий попит, ми збільшили кількість нових пропозицій об'єктів малої приватизації, і зараз інвестори можуть взяти участь у порядка 200-тах аукціонах", – повідомив Єлейко.

Такі результати є практичним доказом правильності обраного новим керівництвом Фонду курсу на прозору приватизацію та ефективної маркетингової роботи для залучення якнайбільшої кількості інвесторів.

Тарас Єлейко запевнив, що робота в цьому напрямку продовжуватиметься і надалі, та нагадав про можливість для кожного українця стати інвестором, взявши участь у чесній і прозорій приватизації, та запросив ознайомитись з усією інформацією про об'єкти на сайті privatization.gov.ua.

"Фонд державного майна дає можливість придбати об'єкти не тільки у великих обласних центрах, а й у віддалених містечках, сільській місцевості – люди можуть інвестувати в нерухомість, яка знаходиться там, де вони живуть.  Це реальна можливість для кожного українця, інвестуючи у своє місто або село, долучитися до розбудови України", – заявив Єлейко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: