fbpx
Сьогодні
14:44 14 Кві 2020

Rozetka передає паски на фронт і доставляє освячені ПЦУ великодні набори просто додому

Через карантинні обмеження цьогорічне святкування Великодня набуває нових форм: освячення пасок відбулося у прямому ефірі, а замовити великодні набори можна з доставкою додому.

На сайті ROZETKA відсьогодні можна придбати 4 види великодніх наборів вартістю від 369 грн до 488 грн, а також 2 види пасок — за 129 грн та 189 грн. Компанія безкоштовно доставить їх до свята у будь-який куточок України. Замовити святковий набір із доставкою по всій Україні можна до 16.04, а у найбільші міста — до 17.04. Про це повідомляє прес-служба ROZETKA.

ROZETKA передає паски на фронт і доставляє освячені ПЦУ великодні набори просто додому

«Ми розуміємо, що через карантин великодні традиції будуть порушені, — говорить співзасновник ROZETKA Владислав Чечоткін. — Дуже важливо, щоб українці залишалися вдома у безпеці і водночас могли відчути дух свята, яке особисто для мене символізує перемогу життя, весну та надію. Задля цього ROZETKA вперше за свою 15-річну історію співпрацює з Православною церквою України. Сьогодні священники ПЦУ освятили великодні набори, які кожен може придбати до свого столу. Або замовити для своїх близьких, з якими цього року не вдається святкувати разом. Ми доставимо такі паски й набори безкоштовно. Від себе ми передаємо нашим захисникам на тимчасово окупованих територіях три тисячі освячених пасок, щоб вони теж могли відчути дух Великодня».

ROZETKA передає паски на фронт і доставляє освячені ПЦУ великодні набори просто додому

ROZETKA передає паски на фронт і доставляє освячені ПЦУ великодні набори просто додому

Освячення пасок із дотриманням усіх карантинних вимог відбулося у дворі Михайлівського Золотоверхого собору, а також на території, яку спеціально для цього обряду надала ROZETKA.

Організатори проєкту сподіваються, що онлайн-інструменти допоможуть українцям відчути дух свята і вберегти своє здоров'я у час пандемії. «Перебуваючи вдома під час карантину, ми виявляємо турботу про ближніх та проявляємо силу нашої віри, яку дає нам Бог», — коментує Православна церква України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: