fbpx
Сьогодні
17:16 13 Кві 2020

Венедіктова приймала у себе вдову Кузнецова, який загинув внаслідок нападу на Стерненка, - ЗМІ

Генпрокурор Ірина Венедіктова приймала у себе Олесю Кузнецову – вдову Івана Кузнецова, що загинув внаслідок нападу на Сергія Стерненка.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

"За інформацією моїх джерел, минулого четверга о 15:00 генпрокурор Венедіктова приймала у себе Олесю Кузнецову – вдову Івана Кузнецова, що загинув в наслідок нападу на Сергія Стерненка. Разом з нею був адвокат Станіслав Свириденко.

Раніше Венедіктова обговорювала підозру Стерненку з міністром Арсеном Аваковим. При цьому генпрокурор відмовляється від зустрічі з самим Стерненком, який також подавав заяву на особистий прийом. Що виглядає досить дивно. Якщо є бажання розібратися в цій справі, а не виконати політичне замовлення – треба зустрічатися з усіма сторонами конфлікту, а не тільки з представниками тітушок, яких тепер намагаються представити у ролі невинних жертв", – пише Казанський.

За інформацією моїх джерел, минулого четверга о 15:00 генпрокурор Венедиктова приймала у себе Олесю Кузнецову – вдову…

Posted by Денис Казанский on Monday, April 13, 2020

 

Раніше Венедіктова запевняля, що підозра одеському активісту Сергію Стерненку, який смертельно поранив нападника, буде оголошена. Питання полягає лише у кваліфікації: вбивство чи вбивство при перевищенні меж необхідної оборони.

Колишній заступник генерального прокурора Віктор Трепак розповів, що нова очільниця Офісу генпрокурора Ірина Венедіктова заявила йому про необхідність повідомити про підозру одеському активісту Сергію Стерненку. Останній, захищаючись від нападників, наніс одному смертельне поранення.

За вбивство одеського активіста Стерненка пропонували тисячу доларів, – свідок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: