fbpx
Сьогодні
10:45 13 Кві 2020

У ЗСУ зафіксували ще один випадок коронавірусу, стан хворого важкий

Фото Depositphotos

У Збройних силах України станом на 7 ранку 13 квітня зафіксували 19 випадків інфікування коронавірусом COVID-19, один з яких – летальний.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці командування медичних сил Збройних сил України.

"На 07.00 13 квітня в Збройних силах зареєстровано 19 випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, з них 1 людина одужала та 1 летальний".

Увечері 12 квітня за допомогою ПЛР-тесту, підтвердили ще один випадок захворювання на COVID-19, у працівника ЗСУ, якого 8 квітня госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні з діагнозом позагоспітальна двобічна пневмонія. Стан його здоров'я стабільно важкий.

Крім того повідомляється, що на ізоляції (в тому числі самоізоляція) в ЗСУ перебувають – 214 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція у найближчі 3 доби – 25 осіб.

Аналіз захворювань серед військових та цивільного населення свідчить про те, що найчастіше інфекція поширюється під час епізодичних зустрічей з найближчими людьми (друзями та рідними), що не входять до кола осіб, з якими ви спілкуєтеся щодня або мешкаєте разом.

В Україні зафіксовано 3102 випадки COVID-19, померли 93 людини.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: