fbpx
Сьогодні
19:19 13 Кві 2020

У Кривому Розі суд засудив опозиційного активіста за ДТП, якої не було, - ЗМІ

У Кривому Розі опозиційному активісту та депутату міськради Юлію Морозову суд дав 3 роки умовно за ДТП, якої не було.

Про це заявив журналіст Деніс Казанський.

"Коли я дізнався про цю справу, я спочатку не повірив, що таке взагалі може бути. Але це реалії нашого життя. У Кривому Розі опозиційному активісту та депутату міськради Юлію Морозову суд дав 3 роки умовно за ДТП, якої не було.

Морозова визнали винним у тому, що він нібито підрізав маршрутку, яка через це загальмувала і у ній впала пенсіонерка, яка отримала травму. Самого зіткнення з машруткою не було. Не існує жодного відео, на якому було б зафіксовано, як Морозов когось підрізає. Усе що є – це пара "свідків", які розповідають, що бачили усе на власні очі. Тобто – просто одні слова проти інших слів, без жодних доказів.

Втім, суду цього вистачило, і людину засудили до трьох років умовного терміну за те, що нібито через нього різко загальмувала якась маршрутка, в якій хтось впав. Тепер, якщо вирок не вдасться оскаржити, Морозов не зможе брати участь у наступних місцевих виборах. Власно, саме заради цього і був влаштований весь цей ганебний цирк.

Морозов вважає справу сфальсифікованою на замовлення клану Вілкулів. Він багато критикував мера міста Юрія Вілкула, і ось виходить, що той помстився таким чином. У стилі якогось Бердимухамедова з Туркменістану", – пише Казанський.

На відео нижче розповідь самого Юлія Морозова про цю справу.

Коли я дізнався про цю справу, я спочатку не повірив, що таке взагалі може бути. Але це реалії нашого життя.У Кривому Розі опозиційному активісту та депутату міськради Юлий Морозов (Juliy Morozov) суд дав 3 роки умовно за ДТП, якої фізично не було.Морозова визнали винним у тому, що він нібито підрізав маршрутку, яка через це загальмувала і у ній впала пенсіонерка, яка отримала травму. Самого зіткнення з машруткою не було. Не існує жодного відео, на якому було б зафіксовано, як Морозов когось підрізає. Усе що є – це пара "свідків", які розповідають, що бачили усе на власні очі. Тобто – просто одні слова проти інших слів, без жодних доказів. Втім, суду цього вистачило, і людину засудили до трьох років умовного терміну за те, що нібито через нього різко загальмувала якась маршрутка, в якій хтось впав. Тепер, якщо вирок не вдасться оскаржити, Морозов не зможе брати участь у наступних місцевих виборах. Власно, саме заради цього і був влаштований весь цей ганебний цирк. Морозов вважає справу сфальсифікованою на замовлення клану Вілкулів. Він багато критикував мера міста Юрія Вілкула, і ось виходить, що той помстився таким чином. У стилі якогось Бердимухамедова з Туркменістану. На відео нижче розвопідь самого Юлія Морозова про цю справу. Ситуація потребує уваги ЗМІ та громадянського суспільства. Бо у рідному місті чинного президента вирує справжній феодалізм.

Posted by Денис Казанский on Monday, April 13, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: