fbpx
Сьогодні
18:47 13 Кві 2020

Справа Гандзюк: активісти заявили про негативні тенденції у розслідуванні після призначення Венедіктової

Активісти спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявили про негативні тенденції у розслідуванні справи після призначення Ірини Венедіктової на посаду генпрокурора.

Про це вони повідомили у Facebook.

"Друзі, пройшов уже майже місяць із того часу, як за справу Гандзюк стала нести відповідальність нова Генпрокурорка Ірина Венедіктова. Це вже третій Генпрокурор, який займається розслідуванням справи Гандзюк. Ми підготували таблицю з основними досягненнями і провалами, за які несуть відповідальність різні Генпрокурори, при яких розслідувалася справа Гандзюк: Юрій Луценко, Руслан Рябошапка та Ірина Венедіктова.

Зверніть увагу, що час роботи пані Венедіктової рахуємо з 30-го березня – дати звільнення Віктора Трепака.

На жаль, із того часу, як Ірина Венедіктова отримала посаду Генпрокурора, ми фіксуємо негативні тенденції у розслідуванні справи. Ми намагаємося донести цю інформацію до представників Офісу Президента та до нього особисто. Сподіваємося, Володимир Зеленський не стане робити помилок своїх попередників і не буде замикатися в бульбашці зручних людей, які будуть доносити до нього вигідну тільки їм інформацію, тримаючи Президента у створеному ними вакуумі.

Нам надзвичайно прикро фіксувати той факт, що при новій Генпрокурорці і старому складу прокурорської групи, яка працює над справою, ми не змогли зафіксувати жодних досягнень.

Президент Зеленський обіцяв покарати винних у вбивстві Катерини Гандзюк.

Пані Венедіктова обіцяла зберегти темп розслідування справи.

Ми уважно слідкуємо і нагадуємо, що часу залишилося – всього до 29 липня. Адже лише до цієї дати продовжено термін слідства", – йдеться у повідомленні активістів.

Фото: facebook.com/gandziukgate

Раніше активісти повідомили, що Венедіктова почала тиснути на батька Гандзюк.

Повідомлялося, що батько Гандзюк звернувся до Зеленського через відставку Трепака та звинуватив Венедіктову у брехні.

Раніше стало відомо, що нещодавно призначена на посаду генерального прокурора України Ірина Венедіктова відсторонила від справи Катерини Гандзюк свого заступника Віктора Трепака.

Трепак підтвердив, що йде у відставку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: