fbpx
Сьогодні
23:35 13 Кві 2020

Макрон продовжив карантин у Франції до 11 травня

Фото Reuters

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що карантин, який ввели в зв'язку з епідемією коронавірусу, продовжений в країні до 11 травня.

Про це повідомляє Reuters.

«Я звертаюся до вас всім і з повною відкритістю хочу повідомити, чого ми очікуємо протягом наступних тижнів й місяців. Так, надія є. Але в цій битві ще нічого не виграно. Лікарні перевантажені… І епідемія все ще не контролюється. Ми повинні продовжувати докладати зусилля для припинення поширення цього вірусу і порятунку життів. Тому ми повинні дотримуватися режиму карантину до 11 травня», – сказав Макрон.

За його словами, він вдячний жителям країни за дотримання карантину.

Макрон заявив, що наступні тижні будуть дуже важкими, в тому числі в економічній сфері, а протягом цього періоду країна буде готуватися до життя в період після епідемії.

Нагадаємо, що Франція входить в п'ятірку лідерів за кількістю інфікованих коронавірусом. Станом на понеділок, 13 квітня в країні підтвердили понад 137 тисяч випадків зараження, з них майже 15 тисяч були летальними.

13 квітня гендиректор з питань здоров'я Міністерства солідарності та здоров'я Франції Жером Саломон заявив, що країна досягла найвищого порога епідемії, викликаної коронавірусом, але ситуація ще складніша.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: