fbpx
Сьогодні
16:17 13 Кві 2020

Кличко: Пільги для оплати комунальних послуг триватимуть до кінця карантину

Пільговий період оплати за комунальні послуги в столиці триватиме до закінчення дії обмежувальних заходів щодо недопущення поширення коронавіруса.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"У нас була норма знижки 10 відсотків для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця. Тепер ця знижка буде діяти для всіх, хто оплатить до кінця місяця", – сказав мер столиці.

Разом з тим, він підкреслив, що це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі.

"Через обмежувальних заходи в місті різко впав рівень оплати. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не досяг 80%. У порівнянні з лютим, значно менше киян заплатили за послуги", – зазначив Кличко.

За словами мера, кошти від оплати комунальних послуг дуже необхідні місту.

"Це в тому числі і зарплата працівників комунальних підприємств, і гроші на пальне для комунальної техніки і на інші витрати", – додав міський голова.

"Сьогодні є широкий вибір сервісів по оплаті комунальних послуг, не виходячи з дому. Велике прохання до тих, хто вже платить онлайн: в особистому кабінеті ви можете зареєструвати декілька адрес і оплатити також своїх батьків, бабусь і дідусів, які не користуються онлайн-сервісами", – закликав мер.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: