fbpx
Сьогодні
19:07 12 Кві 2020

У супермаркетах "АТБ" з'явилися "Благодійні полиці"

Найбільша мережа супермаркетів "АТБ-Маркет" у 300 магазинах у всіх регіонах України запустила проект "Благодійна полиця" для малозабезпечених сімей, одиноких людей похилого віку та інших соціально незахищених верств населення. 

"Благодійна полиця" дає можливість покупцеві (при його добровільному бажанні і за його власною ініціативою) придбати товари і залишити їх на полиці як безоплатну допомогу тим, хто її потребує сьогодні найбільше. Люди, які з яких-небудь причин не можуть дозволити купити собі продукти, можуть підійти і безкоштовно взяти необхідне.

"Корпорація "АТБ", як соціально-відповідальний бізнес, вже надала 100 млн грн на реалізацію спільного з Міністерством соціальної політики України благодійного проекту адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання. Сьогодні, впроваджуючи благодійні програми та проекти для особливо вразливих верств населення, ми закликаємо український бізнес, всіх небайдужих громадян та клієнтів магазинів торговельної мережі "АТБ" приєднуватися до наших ініціатив та надати підтримку тим, хто за нинішніх обставин найбільше потребує нашої допомоги", – повідомив генеральний директор корпорації "АТБ" Борис Марков.

Компанія "АТБ-Маркет" звертає увагу, що на "Благодійній полиці" не рекомендовано розміщення алкогольної чи тютюнової продукції, складних технічних пристроїв, які підлягають гарантійному обслуговуванню, швидкопсувних товарів, що вимагають спеціальних умов зберігання.

благодійні полиці атб супермаркет

"Благодійні полиці" вже встановлені у 300 магазинах мережі.

Нагадаємо, корпорація "АТБ" закупила французькі системи для ПЛР-діагностики на 10 млн і передасть до лікарень по всій Україні.

Крім того, магазини АТБ створили спеціальні умови для забезпечення потреб найбільш уразливих груп людей.
Також відтепер адресна доставка продуктових наборів доступна по всій Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: