fbpx
Сьогодні
21:06 12 Кві 2020

На Одещині черниця захворіла на коронавірус, заразитися могли сотні людей, - ЗМІ

Коронавірус COVID-19 виявили у черниці в передмісті Одеси, вона контактувала з сотнями вірян.

Результат тесту був підтверджений ввечері 11 квітня, жінку госпіталізували. Про це OBOZREVATEL повідомили джерела в Одеській облдержадміністрації.

Хвора жінка працювала в церковній лавці, внаслідок чого контактувала з багатьма людьми. За попередніми даними, за останні десять днів через її крамницю могли пройти не менше 500-600 осіб – як місцевих жителів, так і приїжджих паломників. Особливо небезпечною ситуація виглядає через те, що велика частина відвідувачів церковної лавки – це люди похилого віку, які відносяться до групи ризику.

Інформацію про першого хворого на коронавірус в Теплодарі підтвердив і мер міста Михайло Жовнір.

"Сьогодні в нашому місті підтверджено перший випадок захворювання на коронавірус COVID-19. Хвору людину доставили швидкою до інфекційної лікарні, де повторно проведений тест підтвердив хворобу. Складений список контактних осіб, яким повідомлено про необхідність двотижневої самоізоляції", – повідомив він.

Вдень 12 квітня в Теплодарі відбулося екстрене засідання комісії з надзвичайних ситуацій, на якому чиновники розробили план щодо запобігання поширенню вірусу в місті.

Нагадаємо, що в Одеській області зафіксували першу смерть через коронавірус.

Станом на 11 квітня в Україні підтверджено 2 777 випадків COVID-19, померли 83 людини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: