fbpx
Сьогодні
08:43 11 Кві 2020

Відомий співак Андреа Бочеллі дасть концерт в порожньому Міланському соборі: де дивитися

Відомий італійський співак Андреа Бочеллі в неділю, 12 квітня, дасть сольний концерт в історичному Міланському соборі Дуомо.

Про це пише Los Angeles Times.

Концерт буде приурочено до католицького Великодня, і оскільки собор закритий через пандемію коронавірусу, він виступить без глядачів.

Водночас, виступ транслюватиметься онлайн на офіційному YouTube-каналі Бочеллі, початок заплановано на 20:00 за київським часом.

Акомпанувати співаку буде органіст собору Емануель Віанелло. Очікується, що вони виконають такі композиції, як "Аве Марія", "Санта Марія" та інші.

"В день Великодня, в який ми відзначаємо торжество життя, я маю честь та щасливий прийняти запрошення міста та Кафедрального собору Мілана. Я вірю в силу спільної молитви, я вірю в християнський Великдень, універсальний символ відродження, який прямо зараз дійсно потрібен кожному – незалежно від того, віруючі вони чи ні", – зазначив Бочеллі.

Зазначимо, Фонд Андреа Бочеллі також почав екстрену кампанію GoFundMe, щоб допомогти лікарням закупити обладнання для захисту медичного персоналу від вірусу.

Чим відомий Андреа Бочеллі?

Бочеллі – італійський співак, виконавець класичної та популярної музики. Його також вважають популяризатором оперної музики.

Він записав альбом "Bocelli", який відразу після виходу зайняв перші рядки в чартах Німеччини, Бельгії, Італії та Франції. У різних країнах цей альбом багаторазово ставав платиновим. Третій за рахунком альбом "Romanza" так само, як і попередні два, справив фурор, і після цього Бочеллі здобув усесвітню популярність. У Сполучених Штатах Америки, де співака дуже шанують, квиток на його концерт коштує від 250 до 500 доларів.

Варто зазначити, що співак незрячий. У дитинстві у Андреа було діагностовано вроджена очне захворювання – глаукома. Матері майбутньої зірки навіть радили перервати вагітність, заздалегідь сповістивши про те, що дитина буде мати серйозні проблеми зі здоров'ям. Однак повністю сліпим до 12 років хлопчик не був. Зір Бочеллі втратив в результаті травми голови, отриманої під час гри в футбол і спровокувала крововилив.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: