fbpx
Сьогодні
19:12 11 Кві 2020

У "Слузі народу" визначилися з партійною ідеологією

«Слуга народу», політична партія президента Володимира Зеленського, сповідує центриські погляди. Таку інформацію підтвердив нардеп від цієї політсили Олександр Качура.

На сьогоднішній день основною задекларованою ідеологією є центризм, — заявив Качура в інтерв'ю LB.ua.

Зауважимо, що раніше віце-спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук говорив про лібертаріанство як про ідеологію «Слуги народу».

Він говорив не про лібертаріанство, а про помірне лібертаріанство. Це різні ідеології, бо лібертаріанство сприймає державу і податкову систему як насильство. Помірне лібертаріанство передбачає армію, державну охорону, поліцію і податки, щоб держава могла якось функціонувати. Я не дуже добре вчився на філософському факультеті Шевченка, бо весь час працював, але встиг прочитати книжечку з партбудівництва та ідеології… Центризм — єдина на сьогоднішній день ідеологія, згідно з якою країна може розвиватися, — заявив Качура.

Він також додав, що ідея з лібертаріанством як ідеологією президентської політсили — це було бачення лише окремого учасника партії. Окрім цього, Качура не бачить проблеми у тому, що партія після двох років існування і року при владі тільки нещодавно визначилася зі своєю основною ідеологією.

Ми не будемо йти ані в ліву, ані в праву ідеологію. Будемо тримати баланс для того, щоб досягти результату в програмних завданнях, — резюмував нардеп.

Повідомлялося, що у "Слузі народу" заявили, що у них є сильні кандидати в мери Харкова, Одеси, Львова і Дніпра.

Раніше Разумков заявив про нову посаду Порошенка в Раді.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: