fbpx
Сьогодні
16:21 11 Кві 2020

Скандал із "плівками Єрмака": опублікований запис про земельні схеми

У мережі з'явився запис розмови кандидата на посаду голови Держгеокадастру Олександра Луцького та одного з фігурантів скандальних "плівок Єрмака".

У ньому вони обговорюють нібито курування нинішнім головою ОПУ Андрієм Єрмаком питання про створення земельної схеми для свого брата Дениса. Ролик опублікували на Telegram-каналі "Д'Ермак".

Судячи з розмови, Луцький виконував роль наставника для Дениса Єрмака в кадастровій сфері, а той звітував перед ним щодо просування справ.

Obozrevatel наводить повний текст діалогу Луцького з чоловіком на ім'я Дмитро:

Луцький: Це правда, що у Комарницького обшук провели?

Дмитро: Так.

Луцький: Тобто, він (Андрій Єрмак. – Ред.) не буде ніяким "смотрящим"? Бо Іллєнко, п*дарас цей, колишній нардеп від "Свободи", п*зданув, а далі київська влада підхопила, і весь інтернет гуде, що Єрмак і колишня людина Черновецького, Комарницький. Це вчора ввечері з'явилося. А вранці я читаю, що у Комарницького провели обшуки. А що у нього, розкажи мені?

Дмитро: Я не знаю, ще ніде не був. Погано, що ви сказали, що у вас ця сотка лежить (Денису Єрмаку. – Ред.). Я весь час говорив, що вона у мене лежить.

Луцький: Дімо, ну він у мене запитав: "Я сподіваюся, у вас?". Я сказав: "Так, сотка заморожена". З'їдемо, раптом що. Просто ти маєш знати. Далі він мені почав розповідати, що з приводу кадастрової ідеології все владнав. Щоправда, попросив 2,5 млн грошей і офіс, бл*дь. Готівку треба. Той каже: "Може, 250? Може, ти щось переплутав?" Ні, 2,5. Ну, ось, каже: "У мене є схеми, те і те". Ми обговорили з ним конкретно, як повинен працювати офіс.

Каже: "Ну, я ж був там колись генеральним директором". Я йому пояснив, що у тебе мають бути чітко по напрямку кожному люди. Хлопці, ти, Сергій, повинні забезпечувати роботу. І ти щодня проводиш оперативочку – що вже встигли зробити і яке завдання на день. І завдання на найближчий час, стратегії, як це все має відбуватися.

"Так, я це розумію, я при цьому з вами зустрічаюся". Тобто, крім того, що він хоче, щоб Андрій зробив йому кадастр для цієї ідеології. Я поки не сперечаюся. Але ідея ох*єнна.

Дмитро: Ні, це ох*єнна ідея!

Луцький: Можна заходити, є з ким працювати і так далі.

Нагадаємо, фігурант скандалу з "плівками Єрмака" розповів, як познайомився з головою ОПУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: