fbpx
Сьогодні
09:53 11 Кві 2020

Дружину екс-міністра Кожари звинуватили у неправдивих свідченнях про вбивство екс-керівника "Інтеру"

Поліція оголосила підозру дружині екс-міністра закордонних справ Леоніда Кожари у неправдивих свідченнях щодо обставин смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

«Жінка, намагаючись прикрити свого чоловіка, у суді заявила, що підозрюваний не вбивав товариша, а саме вона причетна до смерті гостя», — йдеться у повідомленні.

Правоохоронці стверджують, що провели слідчі дії, які доводять, що жінка збрехала. Тому поліція Київщини оголосила їй підозру «за завідомо неправдиві свідчення», їй загрожує до 5 років ув'язнення.

Слідчі поліції Київщини повідомили про підозру дружині екс-міністра закордонних справ, підозрюваного у вбивстві, за…

Posted by Національна поліція України on Friday, April 10, 2020

25 березня Кожарі повідомили про підозру в умисному вбивстві колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

Слідство встановило, що Старицький не міг вбити себе самостійно. За даними прокуратури, 21 лютого Старицький та Кожара, перебуваючи в будинку ексміністра, випили. Потім між ними виник конфлікт, а згодом — бійка. Далі в ексміністра Кожари начебто виник мотив для вбивства Старицького. За версією обвинувачення, він піднявся на другий поверх до спальні та взяв пістолет, а згодом вже на кухні вдарив Старицького пістолетом в область потилиці, після чого вистрілив.

Прокурор стверджує, що підозрюваний намагався приховати злочин і вчинив «інсценування на самогубство».

27 березня суд взяв під варту на 2 місяці Леоніда Кожару. У разі доведення вини йому загрожує до 15 років або довічне позбавлення волі.

Старицький був колишнім керівником телеканалу «Інтер», гендиректором телекомпанії «Тоніс» та одним з власників рекламного холдингу Atlantic group.

Леонід Кожара обіймав посаду міністра закордонних справ в уряді Миколи Азарова у 2012-2014 роках.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: