fbpx
Сьогодні
13:23 09 Кві 2020

Санлікар приїхав до Миколаєва: в цій області не зафіксували жодного випадку COVID-19

Вранці 9 квітня в Миколаїв прибув головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, який планує розібратися, чому в Миколаївській області не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

Про це повідомляє місцевий сайт НовостіN.

Відзначається, що Ляшко приземлився на військовому аеродромі Кульбакіно та вже приїхав до Миколаївського лабораторного центру на вулиці Лазурній.

Разом з Ляшком прибули заступник голови Миколаївської ОДА Олександр Трайтлі, в.о. головного санітарного лікаря у Миколаївській області Володимир Клочко та начальник управління охорони здоров'я Миколаївської ОДА Павло Георгієв.

За словами головного санлікаря, причина відсутності підтверджених випадків захворювання COVID-19 у Миколаївській області може бути пов'язана не з помилками в тестуванні, а з тим, що аналізи не своєчасно доставляють в спеціалізовану лабораторію.

Він також допустив, що, можливо, ніхто не допускає ніяких помилок в Миколаївській області, і всі працюють відмінно. Щоб це з'ясувати, він і приїхав до Миколаєва.

Ляшко має намір відвідати Центр первинної медико-санітарної допомоги у Миколаєві і перевірити роботу виїзної "коронавірусної" бригади, а по можливості і виїхати разом з ними на виклик до пацієнта.

Відзначається, що зараз у Миколаївському лабораторному центрі проходить робоча нарада, але журналістів на неї не пустили.

Станом на ранок 9 квітня в Миколаївській області не зафіксовано жодного випадку коронавірусу.

В Україні, за останніми даними МОЗ, зафіксували 1892 випадки інфікування коронавірусом. З них 45 людей одужали.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: