fbpx
Сьогодні
17:33 09 Кві 2020

Ляшко перевірив тести на коронавірус у Миколаївській області: який результат

Фото Depositphotos

Головний санлікар України Віктор Ляшко зробив перевірку лабораторних тестів на COVID-19, відправивши їх в іншу область. Тести підтвердили негативні результати.

Про це заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив на брифінгу під час візиту в область, передає Еспресо.

"Основна мета – переглянути алгоритми, які працюють на території Миколаївської області, щоб зрозуміти, чи все працює правильно, або десь є збій, який не дозволяє виявити хворих з коронавірусною хворобою", – пояснив Ляшко мету візиту.

Він зазначив, що перед приїздом зібрали аналізи у пацієнтів з пневмонією в одній з лікарень Миколаєва і направили їх в іншу лабораторію за межами області. У підсумку результати на коронавірус виявилися негативними.

"Результат, який ми отримали, показує, що дослідження збігаються. Тому ми зараз поїдемо далі відслідковувати весь алгоритм: від телефонного дзвінка пацієнта з підозрою, до сімейного лікаря, в швидку медичну допомогу, до мобільної бригаді, яка має виїжджати і збирати зразки", – заявив Ляшко.

Він додав, що лікарні Миколаївської області перевірять на наявність засобів індивідуального захисту і апаратів для реанімаційних заходів.

Брифинг замминистра Минздрава, главного санитарного врача страны Виктора Ляшко возле николаевского лабораторного центра МОЗ по вопросу отсутствия в Николаеве и области зафиксированных случаев заболевания COVID-19.

Posted by Преступности.НЕТ on Thursday, April 9, 2020

 

Раніше повідомлялось, що МОЗ перевірить, чому на Миколаївщині не виявили жодного випадку COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: