fbpx
Сьогодні
08:55 08 Кві 2020

Разумков прокоментував 16 тис. правок до "антиколомойського" законопроєкту

Фото obozrevatel.com

Кількість правок до другого читання законопроєкту №2571-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності" спрямована не на те, щоб зробити закон кращим, а лише на затягування часу

Про це заявив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков в ефірі одного із телеканалів, повідомляє Укрінформ.

"Станом на сьогодні, поки що зарано говорити, як саме він буде розглядатися у Верховній Раді України. По-перше, я вважаю, що така кількість правок не спрямована на те, щоб зробити закон кращим, а більше направлено на те, щоб затягнути цей процес. На жаль, я вимушений про це говорити і це констатувати", – заявив Разумков.

Він також зазначив, що найближчим часом відбудеться засідання профільного комітету.

"Вони повинні звести в таблицю ці правки, підготувати цю таблицю для розгляду у Верховній Раді України, а вже коли і як ми будемо розглядати це питання, я думаю, ми трошки пізніше зможемо повернутися до відповіді на це запитання", – сказав Разумков.

Нагадаємо, 30 березня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за законопроект про удосконалення деяких механізмів регулювання банківської діяльності, ухвалення якого є однією з двох умов укладення нової угоди з Міжнародним валютним фондом. Другою умовою було ухвалення закону про ринок землі, який парламентарії ухвалили в цілому цього ж дня.

Раніше Шмигаль заявив, що уряд отримав від МВФ позитивний сигнал та чекає транш.

Нагадаємо, МВФ назвав вимоги для надання допомоги України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: