fbpx
Сьогодні
09:53 08 Кві 2020

Відтепер адресна доставка продуктових наборів доступна по всій Україні

Проєкт доставки продуктів від ROZETKA, «АТБ» та «Нової пошти» розширюється на всю Україну. Протягом останніх двох тижнів він працював у тестовому режимі в Дніпропетровській області. Компанії-організатори створили ініціативу, щоб допомогти українцям дотримуватися правил карантину та частіше залишатися вдома.

«Тестовий період був необхідним, щоб зрозуміти актуальні потреби та запити українців, — коментує співзасновник ROZETKA Владислав Чечоткін. — Тепер на сайті ROZETKA можна купити три оновлені набори. Два продовольчі комплекти вартістю 402 грн та 551 грн містять базові продукти. Непродовольчий набір вартістю 143 грн складається з необхідних товарів для дому та особистої гігієни».

«Зараз, коли карантинні заходи в країні стають більш жорсткими, українцям треба дати можливість купувати харчові продукти, не виходячи з дому. Упродовж тестового періоду ми доставили близько 300 продуктових наборів у Дніпро та область. «Нова пошта» посилила команду своїх кур'єрів, тому я закликаю всіх залишатися вдома — ми вам усе оперативно доставимо», — коментує Олександр Бульба, СЕО «Нової пошти».

«Під час карантину корпорація «АТБ» працює в посиленому режимі в усіх регіонах України, — коментує голова ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков. — Завдяки багаторічному досвіду та високій кваліфікації працівників ми маємо змогу забезпечити населення України якісними харчовими продуктами і товарами першої необхідності за доступними й справедливими цінами».

Загалом продуктові набори містять яйця, молоко, олію, крупи, сіль, хліб, цукор, макарони, чай, фрукти й овочі, вафлі, консерви, серветки та туалетний папір. Непродовольчий набір складається з порошку, засобу для миття посуду, мила, туалетного паперу, серветок і зубної пасти.

Нагадуємо функції партнерів проєкту: «АТБ» складає набори і постачає продукти за мінімально можливою вартістю. ROZETKA розміщує їх на своєму сайті та безкоштовно опрацьовує всі замовлення. «Нова пошта» доставляє набори за собівартістю. 

Продуктові набори будуть доставлені день у день до дверей покупців у тих населених пунктах, де є магазини «АТБ». В іншому разі доставка буде здійснюватися наступного дня після того, як кур'єри «Нової пошти» заберуть продуктові набори в найближчих торговельних точках «АТБ».

Замовити продуктовий набір із доставкою до дверей можна за посиланням.

АТБ доставка продуктов

Раніше повідомлялося, що мережа "АТБ" почала роздавати безкоштовні набори продуктів соціально незахищеним людям по всій Україні, на які виділила 100 млн грн.

Також корпорація "АТБ" закупила у Франції 12 сучасних систем CFX96 для виконання діагностики інфекційних захворювань на суму близько 10 млн грн. Тепер апарати в найближчі два тижні будуть доставлені в медустанови різних регіонів України.

Нагадаємо, мережа супермаркетів "АТБ" реалізує три національні програми в період боротьби з коронавірусом – закупівля діагностичного обладнання для українських лікарень у Франції, можливість замовлення продуктів додому і надання продуктів харчування найбільш незахищеним українцям.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: