fbpx
Сьогодні
10:58 07 Кві 2020

У Києві добудували "Охматдит": коли планують відкрити

У Києві завершили будівництво нового лікувально-діагностичного корпусу медичного комплексу «Охматдит».

«Охматдит» нарешті готовий! 1 квітня у новому корпусі закінчили основні будівельні роботи. Тепер справа за доставкою та підключенням медичного обладнання. Відкриття плануємо на 1 червня — до Дня захисту дітей», — повідомив президент Володимир Зеленський.

Він зазначив, що новий корпус «Охматдиту» — це прямий приклад того, як має працювати «Велике будівництво».

«Радий, що в такий непростий для всіх нас період протистояння епідемії коронавірусу нам вдалося дотриматися встановлених термінів. Ми роками чекали на закінчення цього довгобуду. Нині як ніколи важливо мати такі сучасні лікарні, особливо коли йдеться про дітей», — додав президент.

«Охматдит» нарешті готовий! 1 квітня у новому корпусі закінчили основні будівельні роботи. Тепер справа за доставкою та підключенням медичного обладнання. Відкриття плануємо на 1 червня – до Дня захисту дітей. Радий, що в такий непростий для всіх нас період протистояння епідемії коронавірусу нам вдалося дотриматися встановлених термінів. Ми роками чекали на закінчення цього довгобуду. Нині як ніколи важливо мати такі сучасні лікарні, особливо коли йдеться про дітей. Новенький корпус «Охматдиту» – прямий приклад того, як має працювати «Велике будівництво». Українські лікарні повинні бути саме такими.

Posted by Володимир Зеленський on Monday, April 6, 2020

Будівництво нового лікувально-діагностичного комплексу «Охматдиту» розпочалося у 2011 році, але з 2013-го було зупинене. У 2016 році будівництво відновили. За рішенням Кабінету міністрів проєкт розділили на два пускові комплекси: 23,5 тис. кв. м та 43,5 тис. кв. м.

У 2018 році завершили будувати частину нового корпусу — перший пусковий комплекс з діагностичними відділеннями, його відкрили у квітні 2019 року. Комплекс оснащений сучасним медичним обладнанням для прийому пацієнтів зі складними діагнозами.

За планом, весь комплекс «Охматдиту» налічуватиме кілька блоків, у яких буде 10 сучасних хірургічних відділень, п'ять онкологічних і гематологічних відділень, а також діагностичне відділення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: