fbpx
Сьогодні
17:32 07 Кві 2020

Перевірити, чи знаходишся ти в зоні ризику COVID-19 тепер можна за допомогою чат-бота у Viber

Мобільний сервіс моніторингу здоров'я Doctor Online разом з найбільшим мобільним оператором України Київстар запустив власний чат-бот у найпопулярнішому серед українців месенджері Viber. З його допомогою будь-який користувач  може замовити й оплатити покупку медикаментів, завантажити додаток для онлайн-консультації з кваліфікованими лікарями, а також пройти безкоштовний експрес-тест на потрапляння до зони ризику зараження COVID-19.

 

Перевірити, чи знаходишся ти в зоні ризику COVID-19 тепер можна за допомогою чат-бота у Viber 

 

Оскільки Viber встановлений на 96% смартфонів, мільйони українців мають можливість отримати безкоштовний доступ до якісної медичної допомоги прямо у своїх ґаджетах, не виходячи з дому.

Через бот можна завантажити додаток Doctor Online, в якому проводиться безкоштовна консультація з лікарем будь-якої спеціалізації як через чат, так й аудіо- або відеодзвінок. Чат-бот також дозволяє замовляти й оплачувати покупку ліків всередині Viber через сервіс Liki24.com. Доставкою медичних засобів займатимуться кур'єри сервісу, а також Укрпошта й Нова Пошта. Крім цього, користувачі можуть пройти коротке опитування, результат якого покаже, чи знаходиться людина в зоні ризику зараження COVID-19.

«Сьогодні додатки для обміну повідомленнями дозволяють вирішувати безліч завдань користувача — від зв'язку з рідними та близькими до грошових переказів і консультації з медиками в режимі онлайн. Це особливо актуально зараз — в умовах суворого карантину. Ми дуже раді співпрацювати з такими компаніями як Doctor Online і Київстар, адже наші спільні розробки не просто змінюють щоденне життя користувачів в кращу сторону, а й допомагають зберегти життя багатьох людей» — стверджує Атанас Райков, старший директор Viber регіоні EEMENA.

«Зараз немає нічого важливішого, ніж турбота про своє здоров'я. Саме тому ми зробили консультації безкоштовними в додатку, щоб всі #простозалишалисявдома й мали можливість проконсультуватися з лікарем онлайн. Для того, щоб ще більше користувачів мали доступ до нашого сервісу, ми стали партнерами з популярним месенджером в Україні — Viber. Сподіваємося, що ще більше громадян будуть мати доступ до кваліфікованих консультацій лікарів і не будуть займатися самолікуванням. А лікарям, які зараз знаходяться на передовій, ми знизимо навантаження кількістю звернень, і вони зможуть зосередитися на лікуванні більш складних захворювань», — коментує Павло Даніман, маркетинг-директор компанії Київстар.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: