fbpx
Сьогодні
15:08 07 Кві 2020

Офіс президента: Звіти лікарень щодо того, як вони забезпечені будуть у відкритому доступі

Президент Володимир Зеленський на щоденній нараді по коронавірусу наполіг, щоб Міністерство охорони здоров'я продовжувало системно інформувати населення щодо ризиків зараження коронавірусом, а також способів захисту від нього.

Про це повідомляє Офіс президента.

"Щодня різними каналами – і по телебаченню, і в соцмережах – ви повинні невтомно давати рекомендації щодо превентивних заходів, особливо для людей, які в зоні високого ризику: стареньких, з хронічними хворобами та інших", – наголосив Зеленський.

Крім того, обговорили поліпшення інформування людей щодо епідемії під час Великодніх свят.

"Маємо ще активніше говорити про відповідальність не лише за своє життя та здоров'я, а й своїх близьких і людей навколо. Треба працювати над тим, щоб Великодні свята пройшли урочисто, з миром і безпечно", – зазначив керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.

На нараді повідомили, що невдовзі у відкритому доступі будуть звіти усіх лікарень щодо їхнього забезпечення засобами захисту, медичним обладнанням проти коронавірусу та працівниками. Нині така платформа фіналізується, а після цього дані з кожного медзакладу перевірять волонтери.

Сьогодні вірусологи завершують перевірку облаштування регіональних лабораторій, повідомив головний санітарний лікар Віктор Ляшко. Це необхідно для покращення умов роботи лабораторій для виявлення коронавірусу.

Зеленський також заслухав інформацію урядовців щодо проведення церковних обрядів у безпечному форматі, а також про можливості здійснення богослужінь онлайн.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: