fbpx
Сьогодні
14:20 07 Кві 2020

Кличко закликав всіх дотримуватися карантину: Винятків для бодібілдерів немає!

Міський голова столиці Віталій Кличко закликав киян поставитися із розумінням до заборони займатися спортом на спортмайданчиках, яку раніше запровадив уряд.

Про це Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

"Мені теж не вистачає сьогодні занять активним спортом… Я займаюся вдома. Скажу одне: якщо спортсмени думають, що вони захищені від вірусу — це не так. Ті, хто боїться втратити свою суперформу, повинні зрозуміти, що, нехтуючи правилами, можуть втратити здоров'я або, навіть, життя", — зазначив Кличко.

"Обмеження, що запровадив уряд, стосуються всіх. Винятків для бодібілдерів, моржів та інших суперактивних немає! Дотримуйтеся правил, щоб ми швидше пройшли цей період і повернулися до звичного життя!" — наголосив він.

Мер столиці нагадав, що навіть професійні спортсмени припинили тренування, а літні Олімпійські Ігри в Токіо перенесли через пандемію коронавірусу.

В Україні з 6 квітня діють нові карантинні обмеження, якими зокрема заборонено відвідувати спортмайданчики та парки.

У перший день дії заборони чоловік, якого не пустили на спортмайданчик у Гідропарку, намагався потрапити туди уплав, однак на іншому березі його зустріли поліцейські. На нього склали адміністративний протокол за статтею про порушення карантину. Ця санкція передбачає від 17 до 34 тисяч штрафу. Тепер рішення за судом.

У Києві станом на ранок 7 квітня вже 279 підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Раніше КМДА створила моніторинговий центр: хто в зоні ризику і не виходить на зв'язок, матиме справу з правоохоронцями.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: