fbpx
Сьогодні
09:17 06 Кві 2020

Українські вчителі потрапили у ТОП-50 світової премії Global Teacher Prize, претендуючи на приз у мільйон доларів

Двоє українських вчителів Олександр Жук та Наталія Гладких потрапили до п'ятдесятки світової премії Global Teacher Prize

Про це повідомляється на сторінці конкурсу Global Teacher Prize Ukraine.

"Олександр Жук і Наталя Гладких тепер офіційно одні з кращих вчителів світу. Сьогодні вночі стало відомо, що вони виявилися найкращими з-поміж 36 тисяч учасників та потрапили в ТОП-50 світової премії Global Teacher Prize, претендуючи на $1 млн", – йдеться в повідомленні.

Наталя Гладких – педагог з Києва, фіналістка премії Global Teacher Prize Ukraine 2017. Вона розробила освітню програму в школі, в якій навчається 35 підлітків із різними важкими порушеннями розвитку.

Також Гладких є керівницею всіх інклюзивних проєктів громадської організації "Бачити Серцем", що допомагає дітям, підліткам і молодим людям з інвалідністю, створюючи умови для їх соціалізації та адаптації в суспільстві.

Олександр Жук – 29-річний учитель інформатики Запорізької спеціалізованої школи-інтернату "Джерело", який став найкращим вчителем України за версією премії Global Teacher Prize Ukraine 2018.

Він потрапив у ТОП-30 молодших за 30 від "Київ Пост 2018", а указом президента йому надали звання "Заслужений вчитель України". Жук вивчив жестову мову, щоб спілкуватися з учнями.

🎉 Олександр Жук (Oleksandr Zhuk) і Наталя Гладких (Наталя Гладких) тепер офіційно одні з кращих вчителів світу. Сьогодні…

Posted by Global Teacher Prize Ukraine on Thursday, March 19, 2020

Довідка. Global Teacher Prize – світова щорічна премія вчителів, які зробили видатний внесок у професію. Премію заснував фонд Varkey GEMS Foundation, щоб підкреслити важливість педагогів і той факт, що в усьому світі їхні зусилля варті того, аби бути визнаними на найвищому рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: