fbpx
Сьогодні
21:24 06 Кві 2020

Шахов, який одужав від коронавірусу, розкритикував карантин

Народний депутат України від групи "Довіра" Сергій Шахов заявив, що повністю вилікувався від коронавірусуа і отримав довідку про це. Також він розкритикував Кабмін за надмірно суворий карантин.

Критику уряду політик влаштував під час прямого ефіру на своїй сторінці у Facebook.

Парламентарій дорікнув владу тим, що вона змусила здорових людей зіткнутися з безвихіддю.

"Здуру можна молитися і голову поламати. Це якраз приказка про Кабмін, який посилив правила карантину. Карантин, звичайно, потрібен. Але не з такими моментами, коли Кабмін повністю начхав, накашляв на Конституцію і хоче заразити наші закони своєї безграмотністю!" – обурився нардеп.

Штрафи за вихід на вулицю по 17 та 35 тисяч гривень може вводити тільки та влада, громадяни якої не отримують пенсію півтори тисячі!

Posted by Сергій Шахов on Monday, April 6, 2020

"Шановні міністри, ви подивіться, що коїться в країні! І яким чином вона повинна вийти з карантину? Аби ваш карантин не похоронив економіку і здорових людей, які сьогодні голодують. За статистикою 85% населення України вже витратили свої заощадження. Практично справа йде до голоду! Ви подивіться, як злочинність може зрости в нашій країні! Тому я закликаю Кабмін переглянути правила карантину", – звернувся він до українського уряду.

Також Шахов дорікнув ЗМІ надмірним нагнітанням і тим, що вони сіють паніку серед населення. Ще одна претензія парламентарія стосувалася величезних штрафів за порушення карантинних заходів.

"До чого були введені незрозумілі штрафи 17-34 тис. грн, коли пенсія – 1,5 тис. грн, коли мінімальна зарплата 3 тис. гривень? Людині звідки взяти ці гроші? Ви їм дасте ці гроші?" – звернувся нардеп до уряду.

Раніше депутата Верховної Ради Сергія Шахова, у якого виявили коронавірус, госпіталізували в Олександрівську лікарню.

30 березня депутат повідомив, що його відпустили додому через поліпшення стану.

Потім Шахов вилікувався від коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, що в РНБО створили електронну карту поширення COVID-19 в Україні та світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: