fbpx
Сьогодні
15:33 05 Кві 2020

Як оформити кредитні канікули: пояснення НБУ

Національний банк України (НБУ) пояснив, як оформити кредитні канікули.

Про це йдеться у Facebook НБУ.

"Якщо не можеш сплачувати свій кредит, звернися в банк, і він відтермінує повернення кредиту на час карантину Банк не спише твій борг, але відстрочить погашення кредиту на деякий час. Відсотки за кредитом нараховуватимуться, проте сплатити їх можна буде пізніше.

Штрафи та пеня за невчасні платежі по кредити не будуть нараховуватися, а кредитна історія залишиться гарною", – йдеться у повідомлені.

❓У НБУ наголошують, "хочеш взяти "кредитні канікули" –  тоді скажи про це своєму банку!".

Спілкуйся з банком онлайн, адже немає потреби йти у відділення.

Хочеш взяти "кредитні канікули"? Скажи про це своєму банку!

🗣 Казав Хома, що в нього грошей нема.🙅‍♂️ Його банк не зволікає – кредитні канікули оформляє!💪🏻🏦 Якщо не можеш сплачувати свій кредит, звернися до банку, і він відтермінує повернення кредиту на час карантину. Банк не спише твій борг, але відстрочить погашення кредиту на деякий час. Відсотки за кредитом нараховуватимуться, проте сплатити їх можна буде пізніше.Штрафи та пеня за невчасні платежі за кредитами не будуть нараховуватися, а кредитна історія залишиться гарною.❓ Тож хочеш взяти "кредитні канікули"? Тоді скажи про це своєму банку!Спілкуйся з банком онлайн, адже немає потреби йти до відділення.🙏 Бережи себе!Твій #турботливийНБУ

Posted by Національний банк України on Thursday, April 2, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: