fbpx
Сьогодні
18:09 05 Кві 2020

У частині Росії запровадили сухий закон через "резонансні вбивства"

Влада Республіки Саха (Якутії, РФ) пішла на вимушену заборону продажу алкоголю в чотирьох муніципалітетах регіону, оскільки перед черговим неробочим тижнем реалізація спиртного зросла в два рази.

Про це повідомив керівник республіки Айсен Ніколаєв, передає Еспресо.TV з посиланням на SakhaNews.

За його словами, з вівторка, 31 березня 2020 року, заборона діє у кількох муніципальних утвореннях, де діє режим самоізоляції населення в зв'язку з пандемією коронавірусної інфекції: в місті Якутську, Нерюнгрінському районі, Мірнінському районі та міському окрузі Жатай. Відповідні обмеження відображені в постанові голови республіки.

"Багато хто вирішив, що це додаткові канікули, і у нас, як мені доповідали, в четвер-п'ятницю реалізація спиртних напоїв виросла більш ніж в два рази. Й, на жаль, в суботу-неділю пішов вгору вал злочинності. Були дуже страшні і резонансні навіть вбивства, коли була вирізана сім'я з маленькими дітьми", – пояснив своє рішення Ніколаєв.

Він додав, що жителі регіону "затарилися на цілий тиждень і вирішили, [що] все, що затарено, треба випити тут і тепер", тому він був змушений вжити подібних заходів і заборонити продаж спиртного.

Раніше Клімкін назвав наступну ціль Путіна в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: