fbpx
Сьогодні
11:10 05 Кві 2020

Мережа "АТБ" закупила для своїх співробітників індивідуальні засоби захисту на 3 млн грн

З метою підвищення безпеки співробітників магазинів мережі АТБ компанія закупила для них засоби індивідуального захисту.

На ці цілі компанія "АТБ-Маркет" виділила понад 3 млн грн, повідомила пресслужба.

"Щоб забезпечити більш 66 тисяч наших співробітників, Корпорація "АТБ" закупила в Китаї 200 тис. засобів індивідуального захисту і в найближчі дні передасть їх працівникам Корпорації. Надалі компанія планує здійснювати закупівлю по 100 тис. одиниць такої продукції щотижня до повного врегулювання ситуації з поширенням коронавирусной інфекції", – сказано в повідомленні мережі АТБ.

Борис Марков, голова ради директорів і генеральний директор корпорації "АТБ", зазначив, що дані заходи покликані захистити співробітників торгової мережі, а разом з тим забезпечити стабільне функціонування найбільшого національного ритейлера, від діяльності якого залежить безперебійне забезпечення українців продуктами харчування і товарами повсякденного попиту.

"В умовах загальнонаціонального карантину понад тисячу наших магазинів по всій Україні щодня обслуговують понад 4 мільйони покупців! Наші співробітники буквально знаходяться на епідемічній передовій, і я вдячний кожному з них за цю самовіддану працю. Компанія робить все можливе і неможливе, виділяє будь-які засои, щоб кожен наш співробітник був у безпеці і міг працювати, не піддаючи ризику своє здоров'я", – написав Борис Марков у себе в Facebook.

З огляду на дефіцит засобів індивідуального захисту, що склався на українському і міжнародному ринках, керівник корпорації "АТБ" також звернувся до всіх, хто може допомогти із закупівлею індивідуальних засобів захисту з відповідними документами та сертифікатами для співробітників мережі.

Також в рамках протиепідемічних заходів на вході в торгові зали мережі АТБ для покупців розміщені санітайзери – ємності з дезінфікуючою рідиною для рук.

У зв'язку з епідемією коронавіруса мережу АТБ впровадила посилені санітарно-гігієнічні стандарти з дезінфекції торгових залів і обладнання, допоміжних і офісних приміщень компанії з метою захисту покупців і співробітників АТБ від поширення коронавірусу. У деяких містах і населених пунктах відповідно до розпоряджень місцевих і регіональних влад мережу АТБ впровадила ряд додаткових протиепідемічних заходів. Так, в ряді міст введено обмеження на одночасне перебування в торгових залах – не більше 10-20 осіб без урахування персоналу. Для забезпечення безперебійного функціонування магазинів АТБ компанія організувала власну систему доставки співробітників на роботу – це знижує залежність мережі від обмежень на користування громадським транспортом, які введені в ряді міст України.

Складська та логістична інфраструктури компанії "АТБ-Маркет" працюють в посиленому режимі, що дозволяє підтримувати звичний асортимент магазинів АТБ.

Раніше повідомлялося, що мережа "АТБ" почала роздавати безкоштовні набори продуктів соціально незахищеним людям по всій Україні, на які виділила 100 млн грн.

Зазначимо, що мережа супермаркетів "АТБ" реалізує три національні програми в період боротьби з коронавірусом – закупівля діагностичного обладнання для українських лікарень у Франції, можливість замовлення продуктів додому і надання продуктів харчування найбільш незахищеним українцям.

Також нагадаємо, співзасновник "АТБ" відомий український бізнесмен Геннадій Буткевич допомагає лікарням на Житомирщині. Так, "Пержанська рудна компанія", яка входить в його інвестиційну компанію BGV Group, вже виділила більше 14 мільйонів гривень на захист для медиків та високоточне обладнання у медустанови Житомирської області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: