fbpx
Сьогодні
08:31 05 Кві 2020

Бойовики за добу 14 разів обстріляли українські позиції, поранена місцева мешканка

За минулу добу, 4 квітня, збройні формування Російської Федерації 14 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

Противник стріляв зі станкових протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї біля Широкиного, Тарамчука і Новомихайлівки, з великокаліберних кулеметів поблизу населених пунктів Славне, Водяне і Опитне, а стрілецької зброї — в районі села Павлопіль.

Також бойовики обстріляли українські позиції поблизу Оріхового, Новотошківського, Новоолександрівки, Травневого, Горлівки, Верхньоторецького.

В результаті розриву гранати отримала осколкове поранення в ногу місцева мешканка, яку було доставлено до міської лікарні м. Торецьк та надано кваліфіковану медичну допомогу.

Втрат за минулу добу внаслідок ворожих обстрілів серед українських захисників не було.
За даними розвідки, 4 квітня українські військові ліквідували двох російських окупантів, ще одного — поранили. Також українські військовослужбовці учора прицільним вогнем знищили ворожий безпілотний літальний апарат та станковий протитанковий гранатомет.

Сьогодні, 5 квітня, по опівночі російські окупаційні війська з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї тричі обстріляли українські позиції біля Кам'янки.

За поточну добу втрат серед українських захисників немає. Випадків захворювання на коронавірусну інфекцію серед особового складу Об'єднаних сил не зафіксовано.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: