fbpx
Сьогодні
19:41 04 Кві 2020

Діснейленд запустив віртуальну версію своїх атракціонів

Тепер, щоб побувати на атракціонах, не треба стояти в кілометрових чергах. Та і їхати кудись взагалі 🙂

Поки Діснейленди в усьому світі зачинені на невизначений термін через коронавірус, YouTube-канал Virtual Disney World пропонує віртуальну версію своїх атракціонів.

На каналі зібрані панорамні відео, зняті на кращих гірках Діснейленду − від подорожі на гору Еверест до космічного корабля "Вартових галактики".

Тут ви можете побачити різні записи відео з атракціонів парку Disney: поїздка на песику з "Історії іграшок", човен, що переносить вас до Ельзи з мультфільму "Крижане серце" або подорож на атракціоні до світу русалоньки Арієль.

Virtual Disney World пропонує формат 360 градусів, тому під час віртуальної подорожі можна розглядати пейзаж з усіх сторін. Відео також можна дивитися у VR-окулярах.

Під час карантину вагомими плюсами віртуальної реальності є те, що не потрібно виходити з дому, стояти в годинній черзі й купувати квиток.

Відео знімали протягом кількох років, так що їх має вистачити до кінця карантину.

Але це не єдине рішення, що прийняла компанія через спалах вірусу COVID-19.

Керівники Disney відмовились від своєї зарплатні

Гендиректор Боб Чапек відмовився від 50% своєї зарплатні, а Боб Ейгер — від усієї.

Але вони не єдині керівники, у кого зарплатня буде зменшена під час пандемії. З 5 квітня зарплатня всіх віце-президентів знизиться на 20%, старших віце-президентів на 25%, а виконавчих віце-президентів — на 30%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: