fbpx
Сьогодні
20:23 02 Кві 2020

У ЗСУ зафіксували другий випадок захворювання на коронавірус

Фото Depositphotos

У Збройних силах України (ЗСУ) зафіксовано ще один випадок інфікування коронавірусом, зараженим виявився військовослужбовець Київського гарнізону.

Про це на сторінці Facebook повідомляє Генеральний штабу ЗСУ.

"Станом на 17:00 2 квітня у Збройних силах України зареєстровано ще 1 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID19, спричинену коронавірусом SARS_CoV_2", – йдеться у повідомленні.

Станом на 17.00 2 квітня в Збройних Силах України зареєстровано ще 1 випадок захворювання на гостру респіраторну хворобу…

Posted by Командування Медичних сил Збройних Сил України on Thursday, April 2, 2020

Зазначається, що у одного з військовослужбовців Київського гарнізону, що з 23 березня перебував на самоізоляції у зв'язку з контактом з хворою особою, 30 березня було взято зразки для дослідження, за результатами тесту підтверджено захворювання на гостру респіраторну хворобу COVID-19.

У Генеральному штабі ЗСУ також наголосили, що стан здоров'я військовослужбовця задовільний, він лікується у домашніх умовах під наглядом медичної служби. А двох військовослужбовців, які мали з ним контакти під час виконання службових обов'язків, відправлено на самоізоляцію.

Раніше стало відомо про перший випадок інфікування коронавірусом у ЗСУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: