fbpx
Сьогодні
10:26 02 Кві 2020

У ЗСУ перший випадок інфікування коронавірусом - у лікаря

У Збройних силах України зареєстрували один випадок захворювання коронавірусом типу Covid-19, у лікаря Хмельницького військового госпіталю.

Про це повідомляє пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

"Станом на 7:00 2 квітня у Збройних силах України зареєстровано один випадок захворювання гострою респіраторною хворобою, спричиненою коронавірусом типу Covid-19 … Співробітник ЗС України, лікар Хмельницького військового госпіталю, з кінця березня поточного року перебувала на амбулаторному лікуванні у зв'язку з ГРЗ. 1.04.2020 року після погіршення стану її госпіталізували до Хмельницької інфекційної лікарні з діагнозом "пневмонія".

Того самого дня методом ПЛР у лікаря діагностовано захворювання Covid-19. Хвора отримує лікування відповідно до протоколів МОЗ України, її стан здоров'я наразі задовільний.

У госпіталі визначено коло контактних осіб (десятеро військовослужбовців). Усі контактні особи оглянуті та направлені на самоізоляцію, в місцях перебування хворої проведено дезінфекцію.

Загалом у ЗСУ на ізоляції (зокрема самоізоляції) – 140 осіб. Кількість військовослужбовців, у яких закінчується ізоляція в найближчі три доби, – 72 людини.

В Україні підтверджено 804 випадки COVID-19.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: