fbpx
Сьогодні
16:14 02 Кві 2020

Шмигаль заявив про відсутність готових стратегій перед обличчям кризи

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що готових стратегій перед обличчям кризи не має ніхто.

Про це він написав у Facebook.

"Готових стратегій перед обличчям кризи не має ніхто. Україна враховує досвід інших країн, щоби передбачити можливі наслідки пандемії COVID-19. Для цього ми активно спілкуємося з бізнесом. Сьогодні разом з міністром розвитку економіки Ігорем Петрашком провели онлайн-зустріч із представниками Американської торговельної палати в Україні. Обговорили діяльність в умовах карантинних заходів, які вживає Уряд через поширення коронавірусного захворювання. Розуміємо, що обмеження можуть бути неприємними та незручними для бізнесу, однак вони дають результат у питанні порятунку життів українців", – каже Шмигаль.

Він зазначив, що Уряд усвідомлює, що Україна не може собі дозволити два-три місяці сидіти на дивані. Треба думати про економіку, тому "разом із бізнесом і найкращими науковцями ми працюємо над створенням стратегічної платформи, куди увійдуть провідні економічні експерти".

"Окремо відзначили в розмові важливість ухвалених цього тижня Верховною Радою законопроєктів про банківську діяльність і ринок землі. Україна вже отримала позитивний зворотний зв'язок від МВФ і послів країн G7. Уряд вдячний підприємствам Американської торговельної палати за їхнє розуміння та відповідальність. Ми синхронізовані з бізнесом, їхні поради — це наша дорожня карта порятунку економіки", – резюмує Шмигаль.

Готових стратегій перед обличчям кризи не має ніхто. Україна враховує досвід інших країн, щоби передбачити можливі…

Posted by Денис Шмигаль on Thursday, April 2, 2020

 

Нагадаємо, що "Укрспирт" продаватиме спирт для антисептиків без акцизів до кінця квітня.

Також Зеленський закликав уряд створити мільйон робочих місць, щоб заробітчани залишилися працювати в Україні після карантину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: