fbpx
Сьогодні
10:19 01 Кві 2020

Vodafone нарахує медикам безкоштовні хвилини та гігабайти

З 1 квітня Vodafone Україна починає нараховувати медичним працівникам по 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків на номери всіх операторів в Україні, включаючи міські мережі. Також Vodafone безкоштовно надасть медикам безлімітний доступ до соціальних мереж (Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest) та мессенджерів (текстові та графічні повідомлення у Viber, Telegram, WhatsApp, Skype та Snapchat).

«Крім нашого першочергового завдання щодо забезпечення клієнтів безперебійним зв'язком, ми намагаємося робити все, що можемо, в цей непростий час. Ми допомагаємо налагодити віддалену роботу за допомогою доступних телеком технологій для того, щоб якомога більше людей могли дотримуватися правил карантину і не втратити роботу або бізнес. Ми закуповуємо апарати ШВЛ для лікарень, допомагаємо державі інформувати людей і аналізувати ситуацію для запобігання поширенню вірусу, відстежуємо ідеї і медичні наукові розробки і готові підтримати ті з них, які можуть допомогти в боротьбі з епідемією. Сьогоднішній наш крок – безкоштовні хвилини і гігабайти для медиків», – зазначає Ольга Устинова, генеральний директор Vodafone Україна.

Пропозиція Vodafone діє для клієнтів передплаченого сервісу і контрактної форми обслуговування. Для того, щоб ним скористатися, необхідно відправити SMS на номер 7777 або заповнити заявку на http://likar.vodafone.ua. Безкоштовні хвилини, гігабайти і доступ до соціальних мереж та мессенджерів будуть призначені протягом п'яти днів після верифікації номера Національною Службою Здоров'я України (НСЗУ). Використовувати їх можна буде протягом 30 днів з моменту призначення. Про призначення послуг кожен абонент отримає SMS повідомлення.

Якщо номер телефону на даний момент не внесений до електронної бази системи охорони здоров'я, абонент отримає відповідне SMS повідомлення. В такому випадку лікарю знадобиться внести номер телефону в своєму електронному кабінеті медичної інформаційної системи або зареєструватися, звернувшись в кадрову службу свого медичного закладу. Потім необхідно буде повторно відправити запит на активацію 10 Гб мобільного інтернету і 1000 хвилин для дзвінків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: