fbpx
Сьогодні
20:45 01 Кві 2020

ООН оголосила конкурс бізнес-грантів на сході України

Фото: Артем Гетьман / ПРООН

Програма ООН із відновлення та розбудови миру за підтримки Європейського Союзу оголошує конкурс бізнес-грантів для створення, відновлення та розширення мікро-, малих та середніх підприємств (ММСП) на підконтрольних уряду України територіях Луганської та Донецької областей, та в окремих районах та містах Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.

Метою програми є створення, відновлення та посилення ділової активності ММСП у ключових секторах економіки, які є критично важливими для подальшого економічного розвитку регіону.

Загальна сума грантового пулу, який буде розподілено протягом 2019-2020 років, складає 2,48 млн євро.

Максимальна сума одного гранту: до 6,500 євро в гривневому еквіваленті. Підприємці, які отримають грант, мають зробити власний внесок у реалізацію бізнес-плану у розмірі не менше 25% від вартості гранту (у грошовій чи іншій формі, наприклад, безоплатною працею, наданням обладнання, приміщення тощо).

Більш детальну інформацію можна знайти за посиланням.

Заявки потрібно подавати виключно через онлайн систему прийому заявок за посиланням.

Кінцевий термін подання заявок: до 23:59 (за київським часом) 3 травня 2020 року. Неповні заявки, та заявки, що надійшли пізніше встановленого терміну, будуть автоматично відхилені.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: