fbpx
Сьогодні
14:30 01 Кві 2020

Брат голови ОП Єрмака визнав, що це він на відео, оприлюднених нардепом Леросом

Денис Єрмак

Брат голови Офісу президента України Андрія Єрмака Денис прокоментував відеозаписи про «торгівлю держпосадами», які оприлюднив народний депутат від «Слуги народу» Гео Лерос.

Про це він написав у Facebook.

За словами Дениса Єрмака, на плівках він зустрічається із різними людьми, які «пропонують різноманітні проєкти та ідеї, а також висвітлюють існуючі проблеми і корупційні схеми, які є у відповідних структурах».

Він зауважив, що згідно із законом він вільний громадянин, який має право зустрічатися з ким завгодно, знайомитися з ідеями громадян, проєктами, брати на розгляд їхні резюме тощо.

Він наголосив, що не є державним чиновником і у нього є ГО «Українське Бюро Національного Розвитку» яке займається разробками, науковими адаптаціями проєктів, пов'язаних з економікою, соціонікою.

«Той факт, що мій брат працює в Офісі президента не має обмежувати мої законні права на трудову діяльність. Я український громадянин і свої права знаю», — написав Денис Єрмак.

Він також стверджує, що запис на плівках «нарізали» із вирваним контекстом.

Брат голови ОП зауважив, що вважає цю ситуацію спрямованою атакою на Андрія Єрмака, «який дуже заважає певним олігархам та особливо російським спецслужбам».

Нагадаємо, що вчора Андрій Єрмак вперше прокоментував скандал з братом.

Адвокат Масі Найєм прокоментував відкриті справи ДБР, СБУ,САП проти нардепа Лероса.

До цього нардеп Гео Лерос поширив відео, де брат Єрмака нібито "торгує" держпосадами. Глава ОПУ вимагає розслідування.

Пізніше він оприлюднив нові відео розмов брата глави ОП Єрмака.

До САП надійшло звернення від народного депутата Гео Лероса щодо вчинення корупційних злочинів під час призначення конкретних осіб на посади голови обласної державної адміністрації та директора державного підприємства.

Також журналісти-розслідувачі встановили кількох фігурантів записів, де брат голови Офісу президента Денис Єрмак нібито домовляється про призначення різних людей на державні посади.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: