fbpx
Сьогодні
13:55 30 Бер 2020

Українців, які прибули з Балі та Катару, поселили в столичний готель на обсервацію

Столичний готель Міністерства оборони "Козацький" розмістив 100 людей, які прибули з Балі та Катару.

Про це повідомила прессекретар міністра оборони Світлана Павловська, яку цитує пресслужба відомства.

Зазначається, що з проханням прийняти українців на обсервацію звернулась столична влада на виконання вимоги президента.

3 автобуси у супроводі автомобілів поліції доставили людей до місця проведення обсервації. Деякі з поселених не погодились з необхідністю дотримання визначених заходів перестроги. На них складено адміністративні протоколи.

"Готель Козацький" перебував 20 днів на карантині і був практично законсервований. Зараз весь персонал готелю на місці. Всі працюють у захисних костюмах. Прибулі з Балі та Катару українці повинні дотримуватись режиму і знаходитись у номерах. Їжа буде їм надаватися до номерів.

Зараз відновлюються усі функції готелю по забезпеченню всім необхідним тих, хто буде знаходитись в обсервації. Вирішується питання відновлення високошвидкісного Інтернету. Наразі очікується ще одна група українців, які будуть проходити обсервацію у даному готелі Міністерства оборони".

Раніше пасажири, які прилетіли з Катару, заявляли, що рішення Кабміну про обсервацію було прийнято, коли їх літак вже був в небі. В обох рейсах всі були спочатку згодні і на двотижневу самоізоляцію, і на аналізи прямо в аеропорту – але не на обсервацію в готелях. Частина пасажирів досі відмовляється погоджуватися на обсервацію.

Також туристів з Балі не випускали з літака, чекаючи згоди на обсервацію.

Нагадаємо, що на засіданні 29 березня уряд вирішив зробити обов'язковою обсервацію для тих, хто повертається в Україну з-за кордону.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: