fbpx
Сьогодні
Новини компаній 16:43 30 Бер 2020

Кращі фітнес-ігри в VR

Сьогодні процес занурення у віртуальну реальність застосовується в багатьох областях життя: медицині, архітектурі, освіті, авіації, культурі. Найбільш популярна – індустрія розваг. Особливу популярність останнім часом отримали додатки віртуальної реальності, які змушують користувачів якомога більше рухатися. З цієї причини ми вирішили підготувати для вас список найкращих фітнес-ігор у VR. З їх допомогою ви не тільки отримаєте задоволення від самого процесу занурення у віртуальну реальність, але й витратите зайві калорії. І, що важливо, ви можете ці тренування проводити вдома, не відвідуючи фітнес-центру. Отже, почнемо.

BoxVR

Це відмінний додаток для тренування, який бере спортивну складову з боксу та додає у нього ритмічний ігровий процес за допомогою музики. У вас є можливість вибрати одне з 45 тренувань в залежності від того, наскільки енергійно ви хочете його провести. Вони варіюються по довжині від коротких, трихвилинних розминок, до 60 + хвилинних тренувань на витривалість. Додаток відмінно підійде для тренування верхньої частини тіла. Найцікавіше, що ви можете використовувати музичні композиції на свій власний смак.

Thrill of the Fight

У той час як BoxVR просто використовує боксерську тему для тренування, Thrill of the Fight переносить вас у самий центр рингу. Суть проста – є ви та ваш супротивник, якого необхідно перемогти. Також передбачається режим тренування з грушею, що допомагає у відточуванні навичок. Сам процес бою – один з кращих у віртуальній реальності. Тут немає простого розмахування руками, а лише точні та потужні удари. Додаток відмінно підходить для спалювання калорій та тренування м'язів рук: біцепса, трицепса.

Beat Saber

Кращі фітнес-ігри в VR

Дана гра вже стала обов'язковою покупкою для тих, хто вперше стикається з віртуальною реальністю. Це обумовлено тим, що розмахування парою мечів під музику жахливо затягує, змушуючи час пролітати непомітно. Однак, щоб втратити дійсно велику кількість калорій, вам знадобиться рівень складності «експерт». Усі інші рівні дадуть вам просто відмінне проведення часу.

Sprint Vector

Один з кращих способів спалити величезну кількість калорій за одну сесію. В основі механіки гри ідея пошуку нового способу пересування у віртуальній реальності без почуття нудоти, коли людині необхідно розмахувати руками, як засобом руху та ковзання.

Racket Fury: table tennis VR

Симулятор настільного тенісу. Управління просте: тачем-ракеткою відбиваємо та подаємо м'ячі у грі з роботами-противниками. На вибір є кілька чемпіонатів різного ступеня складності й онлайн-режим. Під час гри тренуємо усі групи м'язів рук та ніг, й спалюємо калорії.

Synth Riders

Ще одна чудова гра у стилі ретро ритм-екшна з 80-их років. Гравець тримає в руках сфери, якими повинен потрапити по різнокольорових нотах, що летять в нього у ритмі музичної композиції, що супроводжує цю дію. І обов'язково ухилитися від перешкод. Все разом це швидко перетворюється в танок та відмінну фізичну вправу.

Creed: Rise to Glory

«Парити, як метелик, й жалити, як бджола» – популярна фраза, відмінно реалізована у цій грі. Вона вбудовує гравця в сюжет фільму, де йому належить тренуватися разом з Роккі Бальбоа, перш ніж відправитися на ринг. Крім одного користувача режиму, ви зможете битися з гравцями по всьому світу онлайн.

Якщо ви втомилися від тренувань – інтелектуальні ігри дають можливість відпочити фізично, але при цьому «потренувати» мозок, змусивши його думати та вирішувати завдання на логіку.

Power Solitaire VR

Power Solitaire VR запустив відеогру, засновану на грі Klondike, у віртуальній реальності. У ній ви зможете тренувати свої навички проти ботів або онлайн проти інших супротивників.

PokerStars VR

Ще одна гра віртуальної реальності – це PokerStars VR, де ви зустрінетеся з професійними гравцями у покер з усього світу та перевірите своє математичне мислення.

Escape Room

VR-гра Escape Room змусить користувачів неабияк попітніти, перш ніж знайти вихід з віртуальної кімнати. Гравець буде змушений вирішувати головоломки, досліджувати навколишній простір й шукати записки, розкидані по кімнаті, у якій він замкнений.

Chess Ultra

Chess Ultra – унікальний інді-проект від студії розробників Ripstone Games. Гра, звичайно ж, не зможе здивувати любителів останніх тенденцій в області геймплея, адже правила шахових поєдинків залишаються однаковими протягом вже значної кількості часу. З приємних моментів – підтримка дозволу 4 К, простий мультиплеєр для двох гравців. А щоб спортсмени зовсім не нудьгували – присутня безліч вбудованих шахових завдань, де від них буде потрібно поставити мат за певну кількість кроків, вибудувати оптимальний захист й так далі. На саундтреку – римейк на сучасний лад 14-ї сонати Бетховена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: