fbpx
Сьогодні
09:57 30 Бер 2020

До Києва прибув літак з Балі: українців не випускають, вимагають підписати згоду на обсервацію про яку не попередили

Українські туристи, які повернулися чартерним рейсом з Балі, заявили, що їх не попереджали про обовʼязкову обсервацію в Україні.

Про це у Facebook повідомив адвокат Масі Найєм.

За його словам, громадян України не випускають з літака, вимагаючи підписати документ, в якому йдеться, що всі повідомлені про причини та характер обсервації, про наслідки недотримання режиму тощо.

Також Найєм опублікував відеозвернення свого клієнта, який є одним з пасажирів рейсу. Той розповів, що чартер пасажири оплатили самостійно, і при покупці квитків їм ніхто не розповів про те, що вони будуть на обсервації. Тепер же їм рекомендують обсервацію у двох готелях за €380 або безкоштовно в столичному готелі «Козацький».

За словами чоловіка, в літаку перебувають 130 осіб, є діти та люди похилого віку. Крім того, в літаку немає води та їжі, а одяг і багаж — на злітній смузі.

Попри це, пасажири заявили, що вони готові пройти обстеження і тести за свої гроші, щоб довести, що вони не хворі на коронавірус.

Разом з тим, варто зазначити, що міністр інфраструктури Владислав Криклій напередодні повідомив, що уряд ухвалив рішення про обовʼязкову обсервацію усіх українців, які прибувають із-за кордону.

Ситуация сейчас, с рейсом PQ398.Самолет прилетел с Бали. Приземлился в Киеве. На борту 15 детей. Но граждан…

Posted by Masi Nayyem on Sunday, March 29, 2020

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: