fbpx
Сьогодні
20:08 29 Бер 2020

Зеленський звернувся до українців щодо коронавірусу

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців, повідомивши про прибуття чергового літака з медичним вантажем з Китаю.

Крім того, Глава держави наголосив, що вже вночі в Україну мають доправити ще 100 тисяч високоточних ПЛР-тестів.

Окрему увагу у своєму зверненні Президент приділив позачерговому засіданню Верховної Ради, яке має відбутися завтра. Він закликав народних обранців ухвалити два життєво важливих закони, після чого Україна одержить підтримку від міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше 10 мільярдів доларів. Інакше нашій державі через пандемію коронавірусу загрожуватимуть занепад економіки й навіть дефолт.

«Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. Суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів. Усвідомте свою відповідальність», – звернувся до депутатів Володимир Зеленський.

Насамкінець Глава держави розповів про те, як під час карантину реалізовуватиметься проект дистанційної освіти для школярів.

Звернення Володимира Зеленського щодо прибуття чергового літака з медичним вантажем з Китаю.

Володимир Зеленський звернувся до українців, повідомивши про прибуття чергового літака з медичним вантажем з Китаю. Крім того, Глава держави наголосив, що вже вночі в Україну мають доправити ще 100 тисяч високоточних ПЛР-тестів.Окрему увагу у своєму зверненні Президент приділив позачерговому засіданню Верховної Ради, яке має відбутися завтра. Він закликав народних обранців ухвалити два життєво важливих закони, після чого Україна одержить підтримку від міжнародних фінансових партнерів у розмірі щонайменше 10 мільярдів доларів. Інакше нашій державі через пандемію коронавірусу загрожуватимуть занепад економіки й навіть дефолт.«Завтра народ України чітко побачить, чи готові ви захищати його інтереси. Суспільство зрозуміє – ви слуги народу чи прислужники чужих інтересів. Усвідомте свою відповідальність», – звернувся до депутатів Володимир Зеленський. Насамкінець Глава держави розповів про те, як під час карантину реалізовуватиметься проект дистанційної освіти для школярів.

Posted by Офіс Президента України on Sunday, March 29, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: