fbpx
Сьогодні
Відео 22:58 29 Бер 2020

Українці, які прилетіли з В'єтнаму, відмовилися від обсервації та намагалися втекти з "Борисполя"

Українці, які прилетіли з В'єтнаму, відмовилися від обов'язкової обсервації та намагалися втекти з аеропорту "Бориспіль"

Про це повідомив журналіст Віталій Глагола у Facebook.

"Ситуація наступна. Київ, аеропорт "Бориспіль", рейс із В'єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну відмовляються від обсервації і вириваються із аеропоту. Щойно. Приїхала поліція і нацгвардія, але не сильно допомагає", – написав Глагола.

Ситуація наступна. Київ, аеропорт Бориспіль, рейс із В'єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну…

Posted by Vitaliy Glagola on Sunday, March 29, 2020

За інформацією музичного продюсера Михайла Ясинського, українці, які прилетіли з В'єтнаму в "Бориспіль", перед польотом погодилися на обсервацію, але після прильоту "щось пішло не так".

Музичний продюсер Михайло Ясинський написав у Facebook, що рейс із В'єтнаму був повністю безкоштовним для українців, їх евакуювали на новому літаку Airbus 350.

"Його організував в'єтнамський бізнесмен, щоб евакуювати в'єтнамців з України, а посольство України домовилося, щоб заодно захопити й українських громадян дорогою сюди. Умовою польоту була згода на двотижневу обсервацію в одному з готелів Київської області та внесок по €200 із людини на її забезпечення. Спочатку евакуйовувані громадяни погодилися, але після прильоту щось пішло не так", – розповів продюсер.

ГЕРОИ НАШЕГО ВРЕМЕНИ… 🇺🇦 Дикое видео. В «Борисполь» прилетел рейс с украинцами, эвакуированными из Вьетнама. Они отказываются от обсервации и пытаются прорваться из аэропорта силой. На место прибыла Нацгвардия.UpdУточнения по видео прорыва из «Борисполя» от одного из читателей, знакомого с ситуацией.Рейс из Вьетнама был полностью бесплатным для граждан Украины, эвакуация проходила на новом Airbus 350. Его организовал вьетнамский бизнесмен чтобы эвакуировать вьетнамцев из Украины, а посольство Украины договорилось чтобы заодно захватить и украинских граждан по дороге сюда. Условием полета было согласие на двухнедельную обсервацию в одном из отелей Киевской области и взнос по €200 с человека на её обеспечение. Изначально эвакуировавшиеся граждане согласились, но по прилету что-то пошло не такИсточник видео: журналист Виталий Глагола

Posted by Yasinskiy Mike on Sunday, March 29, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: